Saturday, May 25, 2013

Нужда от съвет Бижута? Прочетете това Piece

Ако търсите да закупите подарък на накити за приятел или роднина, знаейки вкусовете им помага много. Знаейки това, което магазините им харесва също помага. Но ако не разполагат с някаква идея от къде да започнете, помислете за следните съвети, които могат да ви помогнат да разчитам на правото парче.

Купувайте само бижута от известни търговци на дребно. Ако търсите да купуват злато, сребро или платина се уверите, че търговецът на дребно има професионален създаването и, че техните продукти са с гаранция. Да не се купуват от неизвестни производители, които твърдят, че бижута те се продават с отстъпка цена се прави от реални благородни метали или скъпоценни камъни, те често са внесени фалшификати.

Ако сте продавач на бижута, не забравяйте да се включват някои снимки на това, което трябва да изглежда така, когато си носи. Бижута тенденция да изглеждат много по-различно, когато всъщност го видите в употреба срещу само седнал на масата. Опитайте се снимка на манекен го носите или себе си има, Вашите служители или дори клиентите си представя "Моделиране" снимки на парчета, които се използват. Това осигурява на всички свои клиенти, оглед на това как изглеждат нещата с размера им и как нещата висят.

При почистване на изящни бижута, винаги спазвайте препоръчителните указания за почистване на скъпоценни камъни, използвани на парче, вместо на метали. Много почистващи бижута, предназначени да премахнат потъмняване от метали, също може да потъмнее или дори да ги унищожат много меки скъпоценни камъни. Използвайте безопасно почистване на всички скъпоценни камъни и да се избегне разяждащи химикали.

Свалете си звъни, когато сте под душа. Тя може да бъде често съблазнително да си сватба лента или пръстен обещание през цялото време, но химикалите в сапун, измиване на тялото и шампоан може да има отрицателни ефекти върху вашето пръстен. Друга голяма причина е, защото пръстени често могат да се плъзнат и да изчезне в канала. Дръж си пръстена вечен и безопасно от изваждането преди да влезе под душа.

При избора на бижута като подарък за приятелката си, уверете се, че е нещо, което наистина ще ви я покажа, че я обичаш и да я разберат. В този момент във вашата връзка, бижутата, които ти дават нея трябва да бъде повече от просто подарък, но с течение на вашата любов.

Мъжете са доста придирчиви относно бижутата носят, особено когато те са надарени някои, които може да изглежда женствена. При избора на бижута за човек, уверете се, че нещо, което върви с начина, по който се обличат. Също така, когато избирате какво ще получите за него се уверите, че той е коварен и не наперен.

За един лесен начин да се организира и показване на вашите обеци, да се добави парче от метална мрежа екрана, за да атрактивна снимка или кадър огледало. Paint си рамка и мрежа да съвпадне с вашия декор, и приложете обиците си към окото. Можете да окачите рамката във вашата баня, спалня, тоалетна или да се ползват удобен, преплитане съхранение, който удвоява като изкуство.

При закупуване на бижута за любим човек, можете да си купите с размер, който може да е твърде голям за тях. Почти всеки бижу може да се оразмери което означава, че може да се направи да отговаря на вашия любим човек. Важно е да се запази касовата бележка след закупуване на бижута, така че можете да го вземете обратно до мястото, където сте я купили, така че можете да го размери.

Когато се дава парче от бижута до значими други, голям крайчец да следват, ако не сте уверени в своите способности за наблюдение е да попитате приятели или членове на семейството на вашите значими други мнението си за това какво вид на бижута трябва да закупите. Ако направите това, ще са показали, значи, че сте направили истинско усилие да се направи в момента, специално.

Дръжте камъни пенливи в бижута като те винаги са нови. Можете да запазите вашите хубави камъни търсите най-доброто им, като ги накисване в същия разтвор, използван да се накисва протези. Протеза почистване са ценово ефективни и широко достъпни. Използвайте за една нощ, и вашите бижута ще изглеждат като нови отново.

Когато става дума за фука вашата личност чрез бижута, повечето от времето, можете да направите по-голям изявление с по-малко. Изберете смели, драматични парчета, но да се ограничи до носенето един или двама в даден момент. Изискан чифт обеци полилей може да тръгна в костюм, дори и само, а понякога и наперен пръстен коктейл е само блясък, което трябва да се обърне внимание.

При продажба на бижута онлайн, трябва да бъде в състояние да застане зад вашите парчета. Тъй като вашият клиент не се да се справят с бижута, то трябва да се направи, за да може да побере до редовна употреба. В противен случай ще загубят клиенти. Трябва да се стремим да предлагаме на гаранционна програма, и да бъдат готови да се определи други парчета не са включени в него.

Трябва да проверите пръстени периодично за хлабави камъни или огъват вилици. Най-добре е да се изравнят с тези въпроси рано и имат пръстен ремонтирани от професионален бижутер, отколкото да губят скъпоценен камък. Повечето cheap promise rings бижутери може отново върхът носи шипа за да си осигурите камък остава защитен.

Бране добър диамант качеството е важно при закупуване на диамантени бижута. Поискайте да видите диаманта по линия на бижутер или микроскоп диамант. Може да забележите, няма видими дефекти, счупвания, помътняване или черни петна. Внимавай за чипове, които са скрити под шипа, както добре.

Кажете си бижута бъде последното нещо, да си на и първото нещо, което да излети, когато се съблича и къпане. Това помага да се ограничат потенциалните щети на вашия бижута от ежедневните дейности, а също така помага ви напомнят да я вкара, така че да не е неподредена. Колкото по-малко време носите бижутата си, толкова по-голям шанс има да стане повреден.

Подаръци бижута са толкова значими за приемника, дори ако елементът не е по техен вкус. Това е още по-добре да се направи малко проучване в намирането на бижу, който е точно за него или нея. Перфектното парче ще ви покаже слушат и че те е грижа.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin